dijous, 20 de juny del 2013

Passeig, caminar, temples, monjos i mooolt més



Avui ens hem llevat d’hora per anar a veure la Nine Creeks Mountain, on hem passejat durant el matí. Ens hem deixat sorprendre per la vegetació i l’ambient de l’altra cara de Xina, hem passat de només veure gratacels, vehicles, luxe… a gaudir de la tranquil·litat i l’amabilitat de les persones, ho hem viscut d’una altra manera. 

Tot caminant ens ha sobtat trobar unes immenses cascades i parelles que es feien fotos pel seu casament que serà d’aquí uns quants mesos. 

Més tard ens hem dirigit al Jiyiang, un temple budista. I abans d’arribar, en Manel (el conductor del bus) s’ha aturat a la casa del te perquè el tastéssim. Al temple hi havia monjos que feien un ritual i no ens han deixat gravar però un altre cop amb el nostre super enginy hem aconseguit algunes imatges.

Abans que es fes fosc, hem anat a fer un volt per Hangzou on hem trobat unes barques amb les quals hem donat una volta al llac.

Ja per acabar de rematar el dia hem fet les primeres compres pels carrers del centre i ens hem trobat un grup molt gran de gent ballant una coreografia enmig del carrer, ens hi hem afegit sense dubtar-ho! 

Tot i que el sol no ens ha acompanyat ha estat un dia molt bonic i divertit. Ens anem acostumant al ritme xinès i cada cop interactuem més amb tothom. Tots esperem el dia de demà amb entusiasme ja que será molt important tant per la Zhihui com pel documental.

Que fort que un país així, al segle XXI, encara censuri algunes pàgines web, com la del nostre blog.








27 comentaris:

  1. Nǐ hǎo!
    Per fi tenim notícies vostres. Ja les faré arribar a l'Institut.
    Veig que el que m'havien dit de la calor xafogosa de Shangai és veritat. De totes maneres, sembla que us heu recuperat del jet-lag i del primer xoc de calor, pequè feu bona cara i sembleu molt contents.
    Que us vagi molt bé!
    Adriana

    ResponElimina
  2. Jajajajja vosaltres no tenieu piscina!!!
    (Ànnia)Us compadim, sap molt de greu, us compadim a tots menys en Guillem. jajaja es bromaa.
    (Oriol) el cel és gaire blau?
    (Genís) volem més notícies de vosaltres! va aprofiteu els moments que són molt valuosos. Els segons són tresors!
    Orio, Ànnia i Genís

    ResponElimina
  3. Ostres! Que xulo! Acabo de llegir el post de Xangai i m'ha entrat molta enveja de la sana! Gaudiu del moment que quan t'ho passes bé les coses duren poc, i no us n'adonareu i ja tornareu a ser aquí!
    Us plou? Aquí sembla que l'estiu no acaba d'arrencar!

    Gaudiu molt del viatge! Seguim pendents del blog!

    ResponElimina
  4. Hola guapos, us trobem faltar! Passeu-ho bé i compreu-me una Hello Kitty.
    Per Olot tot bé, ja aniré comentan.
    MUAAAAAAAA

    ResponElimina
  5. Qui és aquesta que porta aquest llacet blau al cap??? Ens encanta que pengeu fotos, ens dóna la sensació que veiem una mica el país.Tenim molta enveja. Esperem n'aprengueu molt per anar-hi plegats un altre dia. Alèxia portat be¡¡¡¡¡¡¡
    Quim, Ferran i Ester

    ResponElimina
  6. Per cert m'ho deixava:
    -Guillem ja et poses espuma?
    Garriga no tinc a ningú que em barregi els colors.
    Alexia i Pau la classe sense vosaltres es buida, alexia dema es divendres que fare sense tuu?:((((((((( t'estimo guapi, no t'oblidis de mi, avui es el cumple de la potente dansira jajaja
    Alba, l'aida et troba a faltar i jo també , t'estimem molt.
    disfruteu molt i feu moltes fotoss totss:) un peto

    ResponElimina
  7. Realment esteu fent una feina increible vaig començar a seguir els vostres documentals des de que vau anar al Punjab pero aquest any a Xina es increible per el que estic llegint m'encantaria estar en un institut com el vostre tan sols per a fer projectes tan fantastics com aquets
    Felicitats i que disfruteu dels dies que us queden, i molta sort :)

    ResponElimina
  8. Ei nois, que heu perdut els profes? No els hem vist a cap foto. Que potser estan tan agobiats d'aguantar-vos que si surten en alguna foto no quedarien bé?. Va esperem que continueu enviant-nos fotos que així amb la cara que feu veiem que us ho esteu passant molt bé.

    Ramon i Marta

    ResponElimina
  9. Hola,
    Quina sort que us deixin entrar els temples i la cerimònia del te! Posant inciens heu pogut fer les vostres preguntes sobre el futur?
    volem veure més fotos, però s'ha de dir que aquestes estan molt bé. Aquestes barques semblen molt antigues no?
    Que us vagi molt i molt bé!

    Molts petons des de Lleida,
    i molts petons des d'Olot Aurora i Cinto.

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
    2. Bon dia.. o bona nit... depèn de com es miri.

      Això és fantàstic!!!, teniu-se tant lluny i alhora tant a prop.
      Ja veig que l'enginy català el porteu ben arrelat... el que no consegueix ningú vosaltres allà, entrant a gratacels, fotografiant monjos... fins i tot un casament se us posa al davant (jeje)
      Seguiu així... amb aquesta empenta.

      Des d'OIX un petó molt, molt i molt gros.

      LLuis, Marga , Bernat i Maria ( Pau, els teus germans segueixen dia a dia a on ets.....)

      Elimina
  10. Hola nois,
    Ja heu pogut veure algun dels tòpics xinesos? Escopir al terra, sortir al carrer amb pijama, roba estesa amb canyes de bambú, escarabats i escorpins per dinar...
    En tot cas, a nosaltres ens encantaria comprovar-ho!
    Passeu-vos-ho molt bé i envieu-nos moltes fotos. De moment us hem vist molt guapos.
    Un petó ben gros des de l'institut (que nosaltres encara hi som)

    Anna Martí i Magda

    ResponElimina
  11. Bon dia,
    És fantàstic veure que esteu tan bé.
    Maria: Papa, Pau i jo et trobem molt a faltar. Que de coses ens hauràs d'explicar quan tornis!!!!

    ResponElimina
  12. Quines fotos més fantàstiques, seguiu amb aquest entusiasme i amb aquest enginy. Sergi, et trobem molt a faltar!!!! no em va arribar el missatge dels diners que els teus companys els donaven , ja ho vaig comunicar a en Joel perquè ho digués a l'Anna , si et falten diners els demanes als profes. Una altra cosa la Fletxa no l'hem operada perquè el quiste li està disminuint


    una abraçada a tots!!!!

    ResponElimina
  13. Ni hao!
    Ja he mirat les fotos moltíiiissimes vegades, per fer-me una mica la idea de l'aventura que esteu vivint, sembla que ja olori el té i l'incens...i senti més xafogor...sort de les refrescants fotos del passeig en barca pel llac!
    No sé si a la Xina es celebra, però en tot cas feliç dia de la música! Potser en algun concert o casa particular apreneu una cançó xinesa per cantar-la a la tornada!
    Anna

    ResponElimina
  14. Pregunta de física: Si jo estic tranquil·lament assegut a la meva cadira a Olot i vosaltres esteu a l'altre costat de la pilota del Món. Com és que no rellisqueu cap avall?
    Una abraçada molt forta per evitar que caieu.
    Albert

    ResponElimina
  15. Guuuuuuaaapos i guapeees! Us trobem molt i molt a faltar aqui a Olot:( Veig que us ho esteu passant molt be...disfruteu-ho que es una oportunitat única! Aqui nomes fa que ploure...quina sort que teniu:* Us esperem l'1 amb ganes de que ens expliqueu com ha anat tot. Aneu penjant fotos i donant noticies de vosaltres<3 Moltes records de part de la Carla Ruiz, la Júlia Campos, la Júlia Aumatell, la Núria Minovas i l'Esteve:3 Un petò

    ResponElimina
  16. Hola guapos i guapissima Jana!!
    Veient el menú que us esteu cruspint m'ha vingut gana!!
    Les fotos són fantàstiques, es veu que esteu disfrutant molt i que passeu de la calor!!!
    Ja tinc ganes de veure les fotos de la retrobada !!!Que emocionant!!
    Vinga! a filmar, fotografiar i enregistrar-ho quasi tot!!!
    Una super abraçada
    Jan i Dolo

    ResponElimina
  17. Hola Guillem i a hola a tots!! Avui divendres és el primer dia de l'estiu i el primer dia de les vostres vacances i a la Garrotxa plou i molt, uffffff, algun dia arribarà aquí la caloreta i el bon temps que sembla que teniu vosaltres a la Xina? Veient les vostres fotografies se'ns fa la boca aigua i ja voldríem estar viatjant i vivint experiències inoblidables com vosaltres esteu fent ara. Guillem, avui a la nit el teu grup de música ha fet la seva primera actuació remunerada! Només faltaves tu... però la veritat, millor ser a la Xina, no?? Recorda fer alguna fotografia.
    Una abraçada ben forta!!
    Montse, Carles i Berta

    ResponElimina
  18. Hola nois i noies!

    M'agradaria molt que ens expliquéssiu les impressions finals del viatge. La Xina està canviant a velocitats ferotges i tinc una gran curiositat de saber com ho veieu.
    Hi he estat 3 vegades i sempre els canvis han estat grans. La primera vegada a Shanghai i a Beijing encara es veia gent vestida a la Mao, pocs vehicles i edificis més baixos i tot més gris. L'última vegada tot estava molt canviat...

    Si mai teniu oportunitat, aneu a la part més occidental, a la vora del Tibet. Allà hi veureu una altra Xina. I també a la part més del sud, com la que està a la vora de Myanmar.

    Gaudiu i impregneu-vos d'aquestes bones experiències.

    Anna Farjas

    ResponElimina
  19. Hola a tots,
    Nosaltres estem a punt de començar la revetlla de Sant Joan, ja es senten els primers petards, però encara no es fosc. Vosaltres amb el canvi d'hora potser ja sou a domir i també,potser, heu celebrat la revetlla i l'heu adaptat a l'estil de la Xina. El temps pinta que serà una nit plujosa i no podrà ser tant lluida com altres anys.
    Felicitats Joan i Jana.

    Ramon,Marta i Miriea

    ResponElimina
  20. Joan i Jana! Passeu un bon saant a Xina moltes felicitats:*

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes felicitats a en Joan i la Jana!!!

      ( Pau a Oix, com et pots imaginar,petards i més petards!!!i tota la gent de la revetlla parlant de XIna!!!!

      Un petonàs molt i molt gros!!!!

      Lluis, Marga, Bernat i Maria (

      Elimina
  21. Hola a tots, ja veig que esteu vivint un món de sensacions. Molts records de la Puri i la Paquita. Una abraçada i una TONA de petons per a tots.
    Teresa Pujolràs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Espero que us estigui anant perfecta! Aprofiteu-ho al màxim que aquesta experiència és única, quina enveja que em feu.. un petò molt gros!!

      Elimina
  22. Hola com va tot? Fa dies que no pengeu res. Espero que bé!
    Molt maco l'escrit i les fografies! Segur que us ho esteu passant molt bé. Només queda una setmana, aprofiteu-la i graveu moltes coses!
    Amb això de la censura també haureu de fer servir l'enginy català per llegir els comentaris...

    Joel Solé

    ResponElimina
  23. Hola Tieta,com va tot? esperem que us vagi molt bé, una abraçada. Genís-Montse-Jordi.

    ResponElimina