dimarts, 25 de juny del 2013

La Xina rural

Hola família!!!!!

Primer de tot ens excusem per no haver pogut donar senyals de vida. Hem estat vivint a la Xina rural i allà no hi ha Internet. Dijous estarem a Beijing i esperem tenir accés a Internet més fàcil.

Estàvem allotjats a casa dels avis de la Zihui, una gent encantadora que ens ha tractat com si fóssim a casa nostra. I al voltant hi havien camps d’arròs, vegetació, boscos de bambú i muntanyes...
 
Ens va costar arribar-hi perquè no sabíem que vivien al camp. Va ser molt emocionant veure la Zihui coma anava recordant la seva infància al passar per els carrers de Wenzhou. De cop, semblava que fos una altra. Tota la timidesa que nosaltres coneixíem es va esfumar al retrobar-se amb els seus avis. Estava molt contenta i en tot moment estava rient, se la veia feliç.

Aquests dies hem pogut veure com és la vida en un poble  xinès i descobrir que la gent és molt propera ja que les portes de les cases sempre eren obertes i podies entrar on vulguessis. Ens hem adaptat perfectament al ritme del camp i  ens hem deixat portar per aquesta tranquil·litat.

Vam anar a visitar la ciutat, la casa on ella havia viscut, la seva escola, on ens han deixat gravar sense cap problema, i també hem anat a visitar l’avi matern, que porta una vida completament diferent a la dels altres avis.

Ahir vam estar de festa, ja que era l’aniversari d’en Yun i ho vam celebrar amb un pastís i li vam regalar les seves llaminadures preferides: unes salsitxes de Frankfurt i pota de pollastre. Ah! I per cert, ja sabem com és una piscina de Xina!

Avui ens hem acomiadat dels avis de la Zihui i ha estat molt emotiu. Després d’aquest moment ens hem preparat per agafar el bus i fer un viatge de 10 hores fins a Nanchang, que és des d’on hem redactat aquest escrit.

No patiu per res.... els vostres fills estan en plena forma!!!
Són uns TOT TERRENYS ( Anna, Tona i Jordi)



 















21 comentaris:

  1. hi ha unes fotos molt maques. fan pensar amb un viatge d'experiències molt autèntiques - quina enveja! passeu-vos bé a Beijing, ja tenim ganes d'escoltar totes les histories d'aquí una setmana...

    ResponElimina
  2. ja ens comencem a posar massa tendres quan veiem aquestes fotos, estem contentsde que tot estigui sortint be. La piscina, ... impresionant ... seguiu aixi, petons i abraçades per a tots

    ResponElimina
  3. Quina il.lusió tenir notícies vostres i veure les fotos¡¡¡ Realment ha de ser un lloc encantador. Aprofiteu cada moment perquè els dies passen depressa.
    Molts records de la gent de Riudaura.
    Petons Alèxia¡¡ Saps que t'anyorem
    Quim Ferran i Ester

    ResponElimina
  4. Quina passada !!! Cada foto que veiem té la seva pròpia història. Quines ganes de veure-les totes i d'escoltar-vos.
    Aprofiteu cada minut que us queda per assaborir aquesta nova experiència.
    Paula, molts petons de tots els caixers senyors de Ciutadella. Et trobem a faltar.
    Petons.
    Anna i Mon.

    ResponElimina
  5. ostres.... quina emoció....per tot; per veure-us després de tants dies, per pensar amb el que esteu vivint, per sentir el que les vostres fotos ens transmeten.... però sobretot,m'emociono al adonar-me'n del molt grans, valents i aventurers que sou. GAUDIU FINS AL FINAL, una abraçada molt gran des de Olot, la vostra petita ciutat!!

    ResponElimina
  6. Fua !!!! Endinsar-se en la cultura de la Xina rural ha de ser una experiència brutal !!! I amb uns guies que us permeten submergir-vos-hi del tot, això és tot un luxe !!! Aprofiteu al màxim , amb els cinc sentits sempre alerta !..... i agafant imatges pel documental que segur serà espectacular.!!!! Molta envejaaaaa !!!!

    Anna Mir

    ResponElimina
  7. Ostres!!!, quina passada, això és fantàstic!!!.. Només cal veure la cara de felicitat i les rialles.. per saber que tot va bé... Ja veiem que ho aprofiteu molt, però per si algun cop se us oblida .. aprofiteu cada moment. Aquestes fotos ja fan endevinar que tot plegat serà inoblidable..
    Pau a Oix et trobem a faltar.. la Maria dissabte ja et volia venir a buscar... i en Bernat demana i aquesta hora en Pau què deu fer.. Per Sant Joan faltaves tu..

    Un petonàs molt, molt i molt fort.

    LLuis, Marga, Bernat i Maria ( i molts records de tothom).

    Ui!! per fi veiem els profes....Que vagi molt bé!!

    ResponElimina
  8. Gupaooooooooos i Guapeeeeeeees!!!!!! Quines fotos més xules, quina envega que ens feu! (evenja sana sanissima). Sembla mentida que ja fagi dos anys que nosaltres vam viure aquesta gran experiència. Passeus-ho molt béé i aprofiteu cada momeeent.
    Un petoonàs des de Oxford (England).
    Alba Sans i Paula Gibert

    ResponElimina
  9. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  10. hola!!!!! que al·lucinant! ALBA, sembla impossible tot el que estas vivint. encara que t'estem anyorant molt també sabem que estàs aprofitant cada moment d'aquest viatge.
    totes les fotos ens permeten conèixer la cultura xinesa i veure com esteu vivint aquesta experiència continueu disfrutant i aprofiteu aquests dies amb aquests profes tan trampats.
    molt petons a tots i un peto immens per a tu Alba!!
    ester, anna, joan

    ResponElimina
  11. Uaaaaaaa!!!! Les fotos ja ens dieuen que esteu vivint un munt d'experiències molt emocionants!!! Graveu molt, que els que ens hem quedat aquí no ens volem perdre cap detall!!
    Aprofiteu cada moment irrepetible!
    Petons per totes i tots!

    ResponElimina
  12. Molts records i petons des d'Olot!!! Molt xules les fotos! Passeu-s'ho molt i molt bé! Fins aviat!!! Tenim ganes de sentir totes les aventures!

    les braves per emportar t'esperen...

    Delfí i xell

    ResponElimina
  13. Ostres quines imatges més suggerents!!! Teniu molta soooort!! Suposo que us en adoneu, oi? de com sou de xurreros pel privilegi de poder viure tot això???
    Jana, em sembla que ja podem anar endreçant les forquilles a casa!! Veig que amb els palillos ho pesques tot!!! I el Jordi tb!!
    Ja m'imagino el relat del viatge...mmm quines ganes de veure't i sentir-te explicaaar, Jana!!
    UNA DOLÇA ABRAÇADA A COMPARTIR AMB TOTA LA PENYA D'AVENTURERS...I PELS PROFES TAMBEEEE!!
    Jan i Dolo
    Petons ESBALOTATS del Max

    ResponElimina
  14. Quines fotos més boniques!! Sen's dubte sembla que el viatge està anat molt bé i la veritat és que doneu enveja sana als que estem aquí i a mi especialment nostàlgia de la meva experiència al marroc . Se que fa molta il·lusió llegir el suport i els comentaris dels que estem aquí, mentres tu estàs completament en "un altre món". Grabeu moltes coses, no us en cansseu ni un minut perquè desprès us sentireu molt orgullosos de tota la feina.

    Petons,

    Gisela Solé

    ResponElimina
  15. Hola Guillem!Sóc la Maria. He vingut a fer companyia als teus pares i germana que estan molt enyorats de l'hereu. Que disfrutis mooooolt de l'experiència!!!
    Un petó,
    i felicitats Saint William!!
    Maria
    Ei,ja veiem per les fotografies que us ho esteu passant d'allò més bé. La veritat és que ens podem imaginar tot el que estàs vivint...! Una experìencia que no oblidareu mai, d'això en podeu estar tots segurs.
    Molts petons i felicitats.
    Carles, Montse i Berta

    ResponElimina
  16. Quines fotos tan boniques!! Albeta et trobu moltíssim a faltar, Maria Presaguueeee a tu tambe tros de pivon! JAJAJA, va ens veiem d'aquí poc xurrus, acabeu de disfrutar! us estimo(:

    ResponElimina
  17. Quiiinaaaaaaaaaaa passada!!!!!. Aniol et trobem a faltar molt ( ja ens coneixes) i en Llampech ni t'ho imagines. Peroooo quan veiem les cares de felicitat que feu, les fotos, el que coneixeu, la Xina de veritat junt amb companys que hi han viscut la seva infantesa. tot això es irrepetible!!!!. Ja ens quedem tranquils veint aquestes cares tan alegres.
    Mil petons a tots/es. UN DE MOLT ESPECIAL PER TU ANIOL.
    AURORA I CINTO

    ResponElimina
  18. Alexiaaaaa per molts anys preciosa, quin aniversari més emocionant passaràs, un petonàs:DD

    ResponElimina
  19. Quines fotos més boniques, una experiència única. Aprofiteu cada moment,cada instant perquè no tothom té aquesta oportunitat. Sergi, els teus amics de Montagut demanen per tu, et troben a faltar .Ja tenim ganes de veure't.
    Petons i una forta abraçada a tu, als teus companys i als profes que han fet possible aquest somni

    ResponElimina
  20. Quina enveja !
    Molts records a tots i totes, en especial a les meves cracks del CBO (Alba, Jana i Maria).
    No us lesioneu, i bona tornada !!!

    ResponElimina
  21. Per molts anys Alèxia! Disfruta del dia, que estas a la Xina! Esperem que to passis molt bé durant tot aquest dia!

    La família Roca-Font

    ResponElimina