dissabte, 29 de juny del 2013

TV3 i fins aviat



Avui dissabte ha estat un dia intens. Hem començat esmorzant amb molt bona companyia. En Sergi Vicente, corresponsal de TV3 a la Xina, ens ha vingut a trobar al hostel i hem preparat el que seria un dia que ha donat molt de sí.

Durant el matí ha estat amb nosaltres, ens ha acompanyat a la plaça Tianan’men i al teatre de l’òpera, on ha fet algunes entrevistes a alguns de nosaltres, que més tard sortiran a les notícies de TV3 ( demà diumenge matí o vespre...ja us ho confirmarem). Tota una experiència.

Després ens ha deixat per anar a un dinar amb els catalans que viuen a Pequín i celebraven la revetlla de Sant Joan. Ens hi hem afegit havent dinat i .... uf, no hem parat de fer entrevistes!! Enginyers que han vingut a treballar a la Xina, comercials que s’obren camí venent vi, escriptors que vénen a buscar inspiració.... en fi, una petita Catalunya reunida a una terrassa de Beijing. Tots ens han donat molts consells... i el més important cal tenir una ment oberta i aprendre tot el que puguem dels viatges i les altres cultures.  

Com que aquest serà l’últim post que farem us avancem que dema segurament de nou anirem a la muralla, si el temps ens ho permet, i acabarem el dia anant a dormir aviat per poder aguantar les 13 hores d’avió que ens esperen per tornar a ser aquí.

Ens veiem a Olot.... ja en teniu ganes no??? 
Nosaltres ens quedaríem una setmana més per Beijing...jejeejej.


 Ara som nosaltres que el gravem a ell

Entrevistes amb Sergi Vicente

A l'Anna l'han llogat a TV3

Ara som nosaltres que el gravem a ell

Entrevistant catalans a Beijing

Stand up alèxia

 Festa del Casal Català de Beijing

4 comentaris:

  1. Viviu intensament aquestes últimes hores que us queden per Beijing. Esperem que el temps us acompanyi per visitar la muralla xina.Estarem pendents més que mai de les notícies de TV3!!!

    Bon viatge de tornada

    Adrià i Rosa

    ResponElimina
  2. Això és fantàstic!!

    Fins ben aviat... ara si molt aviat...

    Lluis, Marga, Bernat i Maria



    ResponElimina
  3. Per aquí també tenim notícies bones i que han sortit a TV3, ahir es va omplir el Camp del Barça amb 90.000 persones en el Concert de la LLibertat.
    Els aficionats del futbol heu de saber que UE Olot ja és el nou equip de 2a. B.
    Bona tornada.
    Ramon, Marta i Mireia Mas Masclet. Olot.

    ResponElimina
  4. Uau! Quina passada vere'us fent de reporters per Tv3. Quin nivell !

    Deu-n'hi-do si tota la gent que surt a la foto són catalans a Pequín.

    Aprofiteu els últims instant que això s'acaba. Que tingueu un bon viatge de tornada.

    mil petons.

    Anna i Mon.

    ResponElimina